You, the petitioner
Twin flame 5d

Een 100% vegan provincie!

47 signatures

Ik heb deze petitie aangemaakt zodat ik mensen kan aantrekken die het met mijn ideaal eens zijn. Mijn ideaal is namelijk dat 1 provincie in Nederland 100% veganistisch ontworpen wordt. Dit allemaal om onrecht en onnodig leed te bestrijden en voorkomen. Onrecht en leed is niet meer van deze tijd. Wij hebben de perfecte vlees en zuivelvervangers. Maak daarom voorgoed een eind aan onrecht en leed!

Graag je handtekening plaatsen omdat dit nodig is om de politiek te kunnen beïnvloeden. De Tweede Kamer zal dit ideaal serieus gaan nemen en bespreken met elkaar als wij veel aanhangers krijgen die deze petitie steunen.

Petition

We

Aanhangers van het veganistische provincie-ideaal.

 

observe

  • dat het ideaal is als er binnen de vegan provincie geen vlees, vis en zuivel verkocht mag worden.
  • dat het ideaal is dat dan ook het handelen in en bezit van vlees, vis en zuivel wordt verboden.
  • dat het slachten en doden van dieren dan ook niet meer mag; ieder wezen gaat dus dood wegens ouderdom en worden daarnaast erg goed verzorgd wanneer ze op leeftijd zijn.
  • dat dit allemaal een rechtvaardiger samenleving oplevert.
  • de constatering hierboven geeft aan dat alle dieren mensenrechten gaan krijgen. deze wet geldt niet voor de insecten. want dat is een te lastig iets en zowat onbehaalbaar. dus vandaar. alleen het verkoop van insectenvlees kunnen wij wel verbieden " puur " uit principes.

 

and request

een 100% vegan provincie te realiseren.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
provincies 
Petition desk:
Lead petitioner:
Vincent K. 

History

Signatures

Updates

wat helderheid!

dierenwezens zijn te mensachtig. ze hebben gevoel. ze lopen.

+Read more...

ze uiten zich net zoals mensen. een plant in tegendeel mist dit allemaal en zit maar levenloos voor zich uit te staren. sorry hoor maar daar hebben de meeste mensen dus geen gevoel voor. planten en fruit kunnen gerust gegeten worden zonder dat je geweten in de weg staat. wordt daarom ook veganist! en het liefst plaats je ook je handtekening. mijn petitie moet uiteindelijk serieus genomen worden door de tweede kamer. ik heb heel veel handtekeningen nodig.

2022-07-28